Založ si blog

Kancelária mimo kancelárie

Každý, kto aspoň občas pracovne cestuje ich pozná. Spolu s laptopom a mobilom sú povinnou výbavou obchodných reprezentantov, managerov aj riaditeľov. Tvoria súčasť imidžu. Sú praktické. Pohodlne sa nosia. Reč je o portfóliach.

Portfóliá, biznis obaly na dokumenty, ponúkajú miesto aj na kalkulačku, úchyty na perá, poznámkový blok, vizitky a schovajú sa do nich mnohé ďalšie veci.

Portfólio A4 Ring patrí ku klasickým obalom. Zips zabráni vypadnutiu jeho obsahu a imitácia kože dodáva na dôveryhodnosti. Perforované dokumenty alebo euroobaly možno pohodlne uložiť a roztriediť vďaka krúžkovej mechanike. Plusom je kalkulačka a poznámkový blok. Šikovne umiestnené vnútorné vrecká pomáhajú udržať poriadok.

Exkluzívna kožená mapa Uranus čierna je vyrobená z kvalitnej mäkkej kože v čiernom prevedení a hodí sa rovnako dobre k šedému pánskemu obleku ako aj k červeným dámskym lodičkám.  Doklady, ktoré potrebujete mať po ruke, môžete uložiť do vonkajšieho vrecka a zazipsovať. Vo vnútri sú dve menšie vrecká na zips, jedno z nich je rafinovane rozdelené na šesť menších. Na dokumenty formátu A4 možno využiť väčšie vnútorné vrecko, na menšie dokumenty a drobnosti ďaľšie vrecko so zipsom. Štandartným vybavením je krúžkový mechanizmus, ktorého výhodou je jeho odnímateľnosť a zabudovaná kalkulačka, ktorú možno vybrať. Dve pútka zaručia, že perá vždy nájdete na  správnom mieste. Svoje vizitky a vizitky obchodných partnerov možno prehľadne rozdeliť do troch vreciek na vizitky. Tento biznis kufrík dodá na dôležitosti každému rokovaniu.

Kto má rád nostalgiu a retro, tomu sa určite ihneď zapáči Aktovka s číselným zamykaním čierna. Pôsobí tak trochu ako z minulého storočia, ale vďaka niekoľkým vnútorným priehradkám je veľmi praktická. Viacero vnútorných vreciek môže ukrývať vizitky, perá, kreditné karty, či talizmany. Uzamykateľný patent spoľahlivo ochráni jej obsah. Imitácia kože pôsobí veľmi elegantne a jej cena je veľmi príjemná.

 

Kancelária podľa Sherlocka Holmesa

28.05.2013

Začiatkom mája som si urobila výlet do Londýna. Keďže som Londýn navštívila po prvýkrát (ale určite nie posledný) musela som proste vidieť všetky atrakcie, pamiatky, múzeá a záhrady, ktoré toto mesto ponúka. Ako veľký fanúšik detektívok, strašne som sa tešila na Múzeum Sherlocka Holmesa na Baker Street 221B, kde mal údajne kanceláriu a spolu s doktorom Watsonom [...]

Ste pripravení na grilovačku?

25.05.2013

Štvrtok poobede… Kancelária v centre mesta… Sedím za stolom… Snažím sa pracovať, tak sa tvárim zamyslene. V mojich myšlienkach je sobota. Slniečko svieti, je príjemne teplúčko (tak maximálne 25stupňov, aby to nebolo príliš). Sedíme v záhrade a grilujeme. Zo zamyslenia ma vytrhne zvonenie telefónu. Žeby pracovný hovor? Zabudla som na nejaký termín? Nie, [...]

Farby v kancelárii

10.05.2013

Všetkým je dobre známe, že farby ovplyvňujú náš život. Či už vedome alebo podvedome. Keď sme smutní, siahame po tmavých nevýrazných farbách, naopak, keď sme šťastní a spokojní, radi sa obklopujeme svetlými a žiarivými farbami. Kuchyňu máme zariadenú do modra, lebo niekde sme čítali, že táto farba tlmí chuť do jedla, spálňu zväčša zariaďujeme v jemných [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

najoffice

Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom kancelárskych potrieb, papierenského tovaru a kancelárskej techniky pre koncového spotrebiteľa za veľkoobchodné ceny a chceli by sme poradiť každému, ako sa správne rozhodnúť, by si zadovážil pre seba len to, čo je naozaj potrebné. Nájdete nás na stránke www.najoffice.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 24633x
Priemerná čítanosť článkov: 2737x

Autor blogu