Založ si blog

Šanón (poradač)

sanonPapiere na stole… Papiere na zemi… Papiere na skrini… Papiere u sekretárky… A čo tak poukladať ich do šanónov? Získate prehľad vo svojich dokumentoch a všetko bude hneď po ruke. Dôležité papiere môžu bezpečne odpočívať na krátku aj dlhú dobu. Sú štýlové, s moderným dizajnom, skvelý doplnok každej kancelárie.

V ponuke máme šanóny z tvrdého kartónu alebo plastu, do ktorých sa zmestí až 500 listov papiera. Z veľkostí A3, A4 a A5 si určite vyberie každý.

Medzi najobľúbenejšie šanóny určite patria ,,mramorové“ šanóny. Klasika vyrobená z tvrdého kartónu s pákovou mechanikou je dodávaná so šírkou chrbta 5; 7,5; a 8 cm.

Šanón Basic Mramor 5 cm Classicumožňuje vďaka prstokrúžku na chrbte pohodlnú manipuláciu a ako bonus má uzamykací mechanizmus zabraňujúci samootvoreniu. Dlhšiu životnosť a väčšiu stabilitu zabezpečuje spodné kovanie.

Pre náročnejších odporúčame Šanón Esselte Rainbow 7,5 cm s kvalitnou pákovou mechanikou. Podkladový tvrdý kartón je potiahnutého prešpánom, takže lepšie odoláva vlhkosti, pomalšie sa opotrebováva a navyše je príjemný na dotyk. Možnosť výberu z 5 farieb zaručuje, že sa bude hodiť do každej kancelárie.

Pre tých najnáročnejších máme eso v rukáve: Šanón esselte economy 5 cm a 7,5 cm. Kartón je potiahnutý umývateľnou plastovou fóliou z vonkajšej strany, z vnútornej strany papierom je vyššiu ochranu. Kvalitná páková mechanika a prstokrúžok sú samozrejmosťou. Na chrbte je praktická kapsa, takže označovací štítok možno kedykoľvek vymeniť.

Pri kúpe šanónov nezabudnite na kvalitné euroobaly a pre zjednodušenie označenia si vyberte tiež chrbtové štítky.

 

Kancelária podľa Sherlocka Holmesa

28.05.2013

Začiatkom mája som si urobila výlet do Londýna. Keďže som Londýn navštívila po prvýkrát (ale určite nie posledný) musela som proste vidieť všetky atrakcie, pamiatky, múzeá a záhrady, ktoré toto mesto ponúka. Ako veľký fanúšik detektívok, strašne som sa tešila na Múzeum Sherlocka Holmesa na Baker Street 221B, kde mal údajne kanceláriu a spolu s doktorom Watsonom [...]

Ste pripravení na grilovačku?

25.05.2013

Štvrtok poobede… Kancelária v centre mesta… Sedím za stolom… Snažím sa pracovať, tak sa tvárim zamyslene. V mojich myšlienkach je sobota. Slniečko svieti, je príjemne teplúčko (tak maximálne 25stupňov, aby to nebolo príliš). Sedíme v záhrade a grilujeme. Zo zamyslenia ma vytrhne zvonenie telefónu. Žeby pracovný hovor? Zabudla som na nejaký termín? Nie, [...]

Farby v kancelárii

10.05.2013

Všetkým je dobre známe, že farby ovplyvňujú náš život. Či už vedome alebo podvedome. Keď sme smutní, siahame po tmavých nevýrazných farbách, naopak, keď sme šťastní a spokojní, radi sa obklopujeme svetlými a žiarivými farbami. Kuchyňu máme zariadenú do modra, lebo niekde sme čítali, že táto farba tlmí chuť do jedla, spálňu zväčša zariaďujeme v jemných [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

najoffice

Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom kancelárskych potrieb, papierenského tovaru a kancelárskej techniky pre koncového spotrebiteľa za veľkoobchodné ceny a chceli by sme poradiť každému, ako sa správne rozhodnúť, by si zadovážil pre seba len to, čo je naozaj potrebné. Nájdete nás na stránke www.najoffice.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 24656x
Priemerná čítanosť článkov: 2740x

Autor blogu